HRM

Start People neemt Zorgzuster over

Uitzendbureau Start People neemt Zorgzuster over, een bedrijf dat bemiddelt tussen zorgvragers en zorginstellingen enerzijds en zelfstandige zorgverleners anderzijds. Met de overname denkt het uitzendbureau de zorgsector ‘nog slagvaardiger’ te bedienen en zo verder te groeien in de sector.

De activiteiten van Zorgzuster sluiten volgens het uitzendbureau goed aan bij die van Start People in de zorgsector. Medi Interim, een onderdeel van Start People, biedt personeelsoplossingen in deze sector en richt zich daarbij op alle uitvoerende en ondersteunende functies van mbo tot wo. Jan-Willem Gelderblom, algemeen directeur van Start People: "We bieden nu zowel voor vragers van zorg als voor zorgverleners in Nederland een zeer breed dienstenpakket aan waarmee we tevens inspelen op de hervormingen in de zorgsector."

Zorgzuster verbindt individuele zorgvragers en zorginstellingen met zorgverleners. Het bedrijf werkt vooral met zelfstandige verpleegkundigen (zzp’ers) die actief zijn in de thuiszorg. Zorgzuster, met een hoofdkantoor in Maastricht, is vooral sterk onder de rivieren en in het oosten van het land. Het bedrijf werkt met dertien franchisevestigingen in even zoveel regio's. Deze vestigingen werken voor grote zorginstellingen, maar ook voor particuliere hulpvragers die zelf de regie willen voeren over hun zorgbehoefte. De komende tijd wordt ingezet op eigen vestigingen in het randstedelijk gebied, midden Nederland en in het noorden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top