ACTUEEL

De Hoogstraat benoemt nieuw lid raad van bestuur

Steven Berdenis van Berlekom is per 1 oktober benoemd tot lid van de raad van bestuur van Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Het revalidatiecentrum kent nu een tweehoofdige raad van bestuur onder voorzitterschap van Rob Beuse.

Portefeuille

Berdenis van Berlekom heeft de portefeuille zorg en innovatie in beheer. Voorheen was hij manager van het Kenniscentrum van De Hoogstraat. Deze functie wordt onderdeel van zijn portefeuille.

Veranderingsproces

De benoeming van het nieuwe lid van de raad van bestuur maakt deel uit van een veranderingsproces gericht op het verbeteren en vernieuwen van de kwaliteit van zorg. Zo heeft het revalidatiecentrum onder meer de twee zorgdivisies voor volwassenen samengevoegd tot de divisie Volwassenenrevalidatie. Verder is De Hoogstraat voornemens de positie en rol van de medische staf de komende jaren te versterken.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top