ACTUEEL

Novel zorg & wonen en Veluweborgh fuseren

Stichting Novel zorg & wonen in onder meer Heerde en Wezep en Stichting Veluweborgh  in onder meer Epe fuseren per 1 januari 2010. Het gaat om een juridische fusie. Dat meldt Locourant.nl.

Nieuw bestuur en toezicht

De nieuwe stichting moet beter kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de zorg. De naam van de gefuseerde organisatie is nog niet bekend. De nieuwe raad van bestuur bestaat uit Wim Looze, nu raad van bestuur van Novel zorg & wonen, en Ger Steenhuis, nu voorzitter van de raad van bestuur van Veluweborgh. De raad van toezicht zal bestaan uit leden van beide huidige raden van toezicht.

Zorgpakket

Novel zorg & wonen biedt zorg, wonen, welzijn en dienstverlening aan voornamelijk ouderen op de Noord-Veluwe. Novel zorg & wonen heeft zo’n zeshonderd medewerkers en driehonderd cliënten. Veluweborgh biedt wonen, welzijn, zorg en dienstverlening en is werkgever van ongeveer driehonderd medewerkers. Er zijn ongeveer tweehonderd intramurale cliënten en honderdveertig extramurale cliënten.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top