ACTUEEL

Wim van Harten nieuwe bestuursvoorzitter Rijnstate

Wim van Harten is benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Rijnstate. Hij neemt vanaf 15 december 2015 de plaats in van de huidige voorzitter, Gert de Bey.

Van Harten is sinds 2001 lid van de raad van bestuur (rvb) van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam, waar hij een brede portefeuille beheert – onder meer bouw, financiën, interne organisatie en HR. Ook is hij als wetenschappelijk groepsleider actief. Daarnaast is hij hoogleraar Kwaliteitsmanagement en Zorgtechnologie aan de Universiteit  Twente. Van Harten vormt vanaf 15 december de rvb samen met Jankees Cappon.

De huidige voorzitter van de raad van bestuur van Rijnstate, Gert de Bey, neemt na elf jaar afscheid van het ziekenhuis in Arnhem. Al die tijd was hij lid van de rvb, in 2009 werd hij voorzitter. Naast zijn functie bij Rijnstate is De Bey lid van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen. Ook is hij lid raad van toezicht NIAZ, lid bestuur BOLS en lid College Geneeskundige Specialismen (CGS).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top