Tech

RTL en KPN stappen samen in e-health markt

RTL Nederland en KPN gaan hun krachten bundelen om start-ups in de e-health sector te ondersteunen. Hun investeringstakken gaan de markt verkennen en mogelijk gezamenlijk in bedrijven investeren. KPN en RTL brengen bereik en middelen in. Het staat partijen vrij om daarnaast ook individueel in e-healthinitiatieven te investeren.

Dit meldt Emerce op 29 september. KPN heeft al jaren ervaring in de zorgsector en brengt onder meer zijn vaste en mobiele netwerken en kennis op het vlak van connectiviteit in. Voor RTL is de sector vrij nieuw. Maar het bedrijf heeft zijn tv-zenders en digitale platformen om toepassingen op het vlak van e-health bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. RTL is onder andere eigenaar van Dutch Learning Company, onder andere bekend van IedereenEHBO.nl.

Publiekszender

Door de opkomst van de internet of things, ontwikkelingen in de thuiszorg, gebruik van big data en focus op preventieve zorg, verandert de zorg enorm. Dit gaat iedereen aan, en daarom wil RTL dat als publiekszender oppakken.

-

Emerce en Skipr organiseren op 29 september de eHealth Convention in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top