ACTUEEL

Gehandicapteninstellingen willen fuseren

Gehandicapteninstellingen Stichting Steinmetz | de Compaan en Stichting Paus Johannes XXIII in Zuid-Holland zijn voornemens te fuseren. De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) moet hierover nog een oordeel vellen.

Bezwaar maken

De stichtingen hebben begin oktober melding gemaakt van de fusie. Belanghebbenden kunnen een week terecht bij de NMa om eventuele bezwaren in te dienen. Stichting Steinmetz | de Compaan levert intramurale en extramurale AWBZ-zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, intra- en extramurale AWBZ-zorg voor ouderen en zorg en dienstverlening op basis van de Wmo en zorggerelateerde extramurale dienstverlening. Stichting Paus Johannes XXIII levert intra- en extramurale AWBZ-zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top