ACTUEEL

Geheimzinnigheid rondom vertrek Tergooi-bestuurder

Edwin van der Meer heeft per 1 oktober de raad van bestuur van Tergooiziekenhuizen in Hilversum en Blaricum verlaten. Het ziekenhuis doet geen mededelingen over de reden van vertrek, zo meldt Gooi en Eemlander.

Inlichten personeel

Het ziekenhuis heeft het personeel pas ingelicht na het vertrek van Van der Meer. Of er sprake is van een gouden handdruk is onbekend. Van der Meer heeft in 2008 zo’n 230.000 euro bruto ontvangen en hij had een auto van de zaak ter waarde van 37.000 euro.

Opvolger gezocht

De raad van toezicht laat Gooi en Eemlander weten op zoek te zijn naar een opvolger. Tot die tijd wordt Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de raad van bestuur, intern ondersteund. De toezichthouders waren al op zoek naar een lid van de raad van bestuur met een medische achtergrond.

Herverdeling houdt stand

Een woordvoerder van het ziekenhuis laat weten dat de plannen voor herverdeling van de ziekenhuiszorg geen vertraging zullen oplopen door de ontwikkelingen.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top