HRM

Lancering nieuw loopbaanportaal

Werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt heeft een loopbaanportaal ontwikkeld. Dit is bedoeld om medewerkers te ondersteunen bij alle veranderingen in zorg en welzijn en ze zoveel mogelijk voor de sector te behouden.

Het platform heeft volgens ZorgZijn ook veel te bieden voor iedereen die zich aan het oriënteren is op de arbeidsmarkt of voor een studiekeuze staat. De loopbaanportal is een instrument dat de leden van ZorgZijn Werkt ondersteunt bij het vinden en behouden van goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel en hen in staat stelt informatie en kennis met elkaar te delen. De portal wordt de komende tijd uitgebreid met functionaliteiten zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid interne opleidingen met elkaar te delen, loopbaantesten en loopbaanpaden.

De modules die ontwikkeld zijn vormen een gedegen basis en kunnen in 2016 doorontwikkeld worden met modules op basis van de wensen van leden, regionale ambities en uitdagingen. ZorgZijn Werkt, de werkgeversvereniging voor de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord, trekt hierin samen op met collega-werkgeversorganisaties de RotterdamseZorg, SIGRA (Amsterdam) en Zowelwerk (Flevoland). Zij willen vragen en behoeften gezamenlijk oppakken en ze denken dooor de samenwerking sneller financiële dekking te realiseren.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top