ACTUEEL

Viroloog Ab Osterhaus verkoopt aandelen Isconova

Viroloog Ab Osterhaus verkoopt zijn aandelen in het Zweedse farmaceutische bedrijf Isconova, waarin hij een belang van 3 procent heeft. Osterhaus heeft zijn aandelen te koop aangeboden aan de andere aandeelhouders. Dit meldt het radioprogramma Argos.

Aandelen ViroClinics en zes BV's

Osterhaus blijkt ook aandelen te hebben in het Rotterdams farmaceutische bedrijf, ViroClinics, meldt Quote naar aanleiding van het radioprogramma. Eerder heeft hij dit ontkend. Het Erasmus MC heeft volgens Argos het merendeel van de aandelen van ViroClinics in handen. Argos deed onderzoek naar de bv’s die het Erasmus MC rond de activiteiten van Osterhaus heeft opgezet. Het zou gaan om zes BV’s. Beluister het debat tussen juridisch deskundigen over Osterhaus, het Erasmus MC en vermeende belangenverstrengeling in de uitzending van Argos.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

SnowLucile18

1 januari 2011

If you want to buy a car, you will have to get the <a href="http://bestfinance-blog.com">loans</a>. Furthermore, my sister all the time utilizes a short term loan, which supposes to be the most useful.

Top