ACTUEEL

LRGJ benoemt Jan Oomes tot directeur

Jan Oomes is de nieuwe directeur van de Stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra (LRJG) per 1 oktober. Frank Miedema is per 1 oktober voorzitter van de vernieuwde raad van toezicht van de LRJG. Verder bestaat de raad uit twee nieuwe leden: Jos Kuilboer (namens het UMC Utrecht) en Maarten Rook (namens het Sint Antonius Ziekenhuis).

Oomes verlaat UMC Utrecht

Oomes volgt Hoefsmit op die op 1 november stopt met zijn werkzaamheden voor LRJG. Oomes, die een bedrijfskundige achtergrond heeft, verlaat het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) waar hij hoofd inkoop was.

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

De Stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra biedt eerstelijnszorg op wijkniveau.  De stichting heeft vier  gezondheidscentra in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. De centra zijn een initiatief van de Gemeente Utrecht, Sint Antonius Ziekenhuis, Districts Huisartsen Vereniging Midden Nederland en het UMC Utrecht.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top