ACTUEEL

Firevaned nieuwe branchevereniging zorghulpmiddelen

Uit de fusie tussen Fireva en Revaned is een nieuwe branchevereniging met 65 leden ontstaan: Firevaned, branchevereniging hulpmiddelen. Firevaned is de grootste branchevereniging in Nederland van hupmiddelen en klantspecifieke aanpassingen voor gehandicapten en ouderen.

Frank Bangma is voorzitter van de nieuwe branchevereniging. Firevaned heeft een totale omzet van 780 miljoen euro. De leden van Firevaned fabriceren, importeren en leveren hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit, woning- en werkplekaanpassingen, communicatie, oefening en behandeling.

Firevaned wil innovaties stimuleren en laten zien wat mogelijk is met een goede inzet van hulpmiddelen. Hulpmiddelen bevorderen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van gehandicapten en ouderen en besparen kosten in andere segmenten van de gezondheidszorg. Firevaned is initiatiefnemer van de beurs Support, die tweejaarlijks plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Samen met Vilans, het kenniscentrum voor langdurige zorg, organiseert Firevaned tijdens de beurs de Innovatieprijs. Daarnaast is voor consumenten de website www.eengoedhulpmiddel.nl ontwikkeld met algemene informatie over hulpmiddelen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

LeonardMinerva20

24 november 2010

Have no a lot of cash to buy some real estate? You should not worry, just because that is possible to receive the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> to resolve such kind of problems. So take a car loan to buy everything you need.

Top