ACTUEEL

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis benoemt nieuw rvb-lid

Anita Wydoodt is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. Zij maakt op dit moment nog deel uit van de raad van bestuur van Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Wydoodt volgt Marcel Visser op, die na ruim zes jaar afscheid neemt van het ziekenhuis en als bestuurder is benoemd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij heeft een uitgebreide staat van dienst in de zorgsector. Ze was onder meer directeur bij de Compaan in Den Haag en directeur bij Orbisch Medisch Centrum in Sittard. Wydoodt maakt momenteel deel uit van de rvb van Meander Medisch Centrum. Zij werd in 2013 gekozen tot Vrouwelijke bestuurder van het jaar.

Anita Wydoodt kijkt uit naar haar start: "Het ETZ blinkt uit in lieve, gastvrije zorg. Daarmee kunnen we voor de patiënt het verschil maken. Ik wil het ziekenhuis graag meenemen naar de volgende fase, waarbij de patiënt steeds meer zelf de regie krijgt in het zorgproces." Verder wil ze zich sterk maken voor het leggen van nieuwe verbindingen in het fusieziekenhuis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top