ACTUEEL

Nieuw lid raad van bestuur Antes

De raad van toezicht van Antes heeft per 1 november 2015 Ingeborg Siteur benoemd tot lid van de raad van Bestuur. Zij volgt Ben van de Wetering op die zich in de laatste fase van zijn loopbaan volledig wil richten op opleidingen en wetenschappelijk onderzoek binnen Antes.

Ingeborg Siteur is psychiater en relatie- en gezinstherapeut en heeft brede ervaring binnen de GGZ. Het afgelopen decennium was zij werkzaam als medisch-manager bij Altrecht, en de laatste periode als directeur behandelzaken bij Antes. Hiernaast is Siteur voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en lid van de Raad van Advies van Stichting Meeleefgezin. De raad van bestuur van Antes bestaat nu uit Sjef Czyzewski (voorzitter), Marco de Bruin (lid) en Ingeborg Siteur (lid).

Ben van de Wetering was rvb-lid bij Antes sinds 2012. Hij trad aan toen Antes ontstond uit een fusie tussen Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum. Daarvoor was hij rvb-lid van Bouman GGZ. Daarvoor heeft hij verschillende (leidinggevende) functies vervuld bij ggz-instellingen zoals DeltaBouman en het Academisch Ziekenhuis Rotterdam.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top