ACTUEEL

Jeugdhulpverlener verdacht van ontucht

Een jeugdhulpverlener uit Beilen zou ontucht hebben gepleegd met twee jongens die hij in behandeling had. De 27-jarige hulpverlener is eerder al ontslagen bij Zorgmakelaar Nederland vanwege grensoverschrijdend gedrag. Dat meldt RTV Drenhte.

Aangifte

De rechtbank wil onderzoek naar de aangiftes. De jongens, twee broers, hebben in maart aangifte gedaan tegen hun begeleider. Volgens RTV Drenthe kwamen de jongens vanaf september 2007 regelmatig bij de hulpverlener thuis en bleven zij daar ook logeren. De zaak kwam aan het licht toen de jongens niet langer naar de hulpverlener wilden gaan. De politie heeft ook kinderporno op de computer van de jeugdhulpverlener ontdekt. Het gaat om 2.500 afbeeldingen en 34 films.

>> Skipr daily en Skipr weekly<<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top