ACTUEEL

Laurens benoemt nieuwe voorzitter rvt

De raad van toezicht van Laurens heeft Pieter de Kort per 1 januari 2016 benoemd tot de nieuwe voorzitter. De heer De Kort volgt Frans van der Meché op, die sinds 2006 deze rol heeft vervuld.

De Kort is momenteel werkzaam als bestuursvoorzitter van de Rivas Zorggroep in Gorinchem. Bij zijn aantreden als voorzitter van de raad van toezicht van Laurens is er sprake van een tijdelijke overlap tussen zijn bestuurlijke en toezichthoudende rol. Pieter de Kort zal zijn bestuursfunctie bij Rivas Zorggroep overdragen zodra de voorgenomen bestuurlijke fusie tussen Rivas Zorggroep en het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht een feit is.

Van der Meché neemt na bijna tien jaar afscheid als voorzitter van de raad van toezicht, omdat zijn zittingstermijnen zijn verstreken. "Van der Meché heeft in zijn rol als voorzitter van de raad van toezicht veel voor Laurens betekend. Hij is bij Laurens betrokken geweest vanaf de fusie in 2006 en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze stichting. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en  toewijding", zegt bestuursvoorzitter Thepass


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top