ACTUEEL

Renée Wilke nieuwe directeur commercie Menzis

Renée Wilke wordt met ingang van 1 februari de nieuwe directeur commercie bij Menzis. De raad van bestuur heeft haar in die functie benoemd.

Ontwikkeling nieuwe zorgconcepten

Wilke heeft  beleid en management van de gezondheidszorg gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna heeft ze een postdoctorale studie bedrijfskunde afgerond. Na een loopbaan bij  KPN Telecom was ze medeoprichter en directeur van Alant Medical. Dit zusterbedrijf van Plexus Medical legt zich toe op de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten. Wilke heeft in achtereenvolgende functie veel directie-ervaring opgedaan in de zorg en het bedrijfsleven. Zij begint op 1 februari in haar nieuwe functie bij Menzis.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

trum

23 juli 2009

Hé Renée, ik zag dat nog niemand gereageerd heeft op de site waarop jij wordt aangekondigd als nieuwe directeur van Menzis, dus ik dacht 'laat ik dat dan maar doen'. Het is héél, maar dan ook héél toevallig dat ik op jouw site terecht kwam. Ik kan het niet eens meer navertellen en je weet misschien ook nog wel dat ik niet in toevalligheden geloof, omdat m.i. alles een doel heeft. Ik vond het super leuk om een foto van jou te zien op de site (ik heb ook nog even bij Hans gekeken). Enfin, ik wil alleen even laten weten dat ik jou en Hans niet vergeten ben en dat ik hoop dat het jullie goed gaat. Lieve groetjes, Vera (Trum)

Top