ACTUEEL

Ex-directeur ActiZ Aad Koster ontvangt lintje voor zijn inzet

Staatssecretaris Martin van Rijn heeft een lintje uitgereikt aan Aad Koster tijdens diens afscheid van ActiZ. Ook is er een tulp vernoemd naar Koster, die negen jaar lang directeur van de brancheorganisatie was.

Aad Koster nam afscheid na de Algemene Ledenvergadering van ActiZ van relaties en betrokkenen, op 24 november 2015. Het lintje, waarmee Koster 'Officier in de Orde van Oranje-Nassau' is geworden, waardeert de persoonlijke inzet, visie en kwaliteiten van de ontvanger. Het gaat om verdiensten in het belang van de onderneming, organisatie of instelling, maar ook voor de samenleving als geheel.

Koster stopte officieel 1 november bij ActiZ. Hij weet nog niet wat hij gaat doen, maar blijft sowieso verbonden aan de sector. Koster is voorzitter van de European Association of Homes and Services for the Ageing (EAHSA), het Europese platform voor aanbieders van zorg, welzijn en wonen voor ouderen. Tijdens zijn afscheidsinterview met Skipr pleitte hij ervoor om het accent in de bekostiging van ouderenzorg te verschuiven naar een persoonsvolgend budget.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top