ACTUEEL

Antoni van Leeuwenhoek krijgt nieuw lid raad van bestuur

Marien van der Meer treedt op 1 maart 2016 toe tot de raad van bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek. Zij wordt verantwoordelijk voor de portefeuille organisatie en bedrijfsvoering.

Van der Meer (1966) volgt Wim van Harten op die met ingang van 15 december bestuursvoorzitter wordt van Rijnstate. Van der meer is op dit moment voorzitter van het bestuur van Sophia Revalidatie.

"Het Antoni van Leeuwenhoek is een toonaangevende organisatie in kankerzorg en –onderzoek. Het speelt een grote rol in tal van landelijke ontwikkelingen in het oncologische veld. Ik verheug mij erop om daar een bijdrage aan te leveren", laat Van der Meer weten.

Het bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek bestaat verder uit bestuursvoorzitter Rene Medema en Emile Voest als medisch directeur van het instituut. "Met Marien van der Meer krijgen wij een bestuurder die door haar jarenlange ervaring in verschillende zorginstellingen veel kan betekenen voor het Antoni van Leeuwenhoek. Wij zien uit naar haar komst", aldus Medema.0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top