ACTUEEL

Nieuw bestuurslid voor 's Heeren Loo

Pieter Vergroesen (56) start op 1 april 2016 als lid van de raad van bestuur van de ’s Heeren Loo Zorggroep. Hij volgt Geranne Engwirda op die eind september afscheid nam.

's Heeren Loo Zorggroep ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen.

Vergroesen is nu nog financieel directeur van Stichting De Opbouw. Hij krijgt als bij ’s Heeren Loo de portefeuille financiën. Met zijn komst is de drie leden tellende raad van bestuur weer compleet.

Begin november maakte de ‘s Heeren Loo Zorggroep al bekend dat Jan Fidder de huidige bestuursvoorzitter Paul de la Chambre zal opvolgen.  

De raad van toezicht is verheugd dat Pieter Vergroesen zich verbindt aan de organisatie. Vergroesen beschikt volgens de raad over ruime ervaring in de financiële wereld, onder meer opgedaan als partner bij KPMG. Bovendien kent hij het werkveld van de zorg. "Wij hebben er zeer veel vertrouwen in dat hij onze mooie organisatie kan helpen om de komende enerverende jaren met succes het hoofd te bieden", aldus Rien Meijerink, voorzitter van de raad van toezicht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top