ACTUEEL

Gelderse Vallei beloond met VSB Strategy Award

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede heeft de VSB Strategy Award gewonnen voor het organisatieontwikkelingstraject in het ziekenhuis. Nicolet Zeller, lid van de raad van bestuur, en Evelien Beentjes, organisatieadviseur, hebben de award tijdens de VSB Nationale Strategiedag 2009 in ontvangst genomen.

Bestuurbaarheid en marktoriëntatie

De andere genomineerden waren Cordys en de Nederlandse Financierings Maatschappij voor Ontwikkelingslanden. Het organisatieontwikkelingstraject van Ziekenhuis Gelderse Vallei is gericht op het vergroten van de bestuurbaarheid en de marktoriëntatie. Het ziekenhuis probeert in het traject de scheiding tussen medisch specialisten en de ziekenhuisorganisatie op te heffen. De nadruk ligt hierbij op teamwork. Lees meer over het traject.

In 2008 heeft Canal Company de prijs in ontvangst genomen.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top