ACTUEEL

Van der Wilden treedt toe tot raad van bestuur ZGT

Els van der Wilden – Van Lier is per 1 december benoemd tot lid van de raad van bestuur van Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) in Almelo en Hengelo. Van der Wilden completeert hiermee de tweehoofdige raad van bestuur onder voorzitterschap van Meindert Schmidt.

Loopbaan Van der Wilden

Van der Wilden zal zich onder meer bezighouden met patiëntenzorg, kwaliteit en veiligheid, ict en scholing en opleidingen. Van der Wilden heeft geneeskunde in Rotterdam en tropische geneeskunde in Antwerpen gestudeerd. Zij is onder meer werkzaam geweest als tropenarts in Kenia en in Nederland als arts. Van 2005 tot 2009 was Van der Wilden directeur patiëntenzorg van het Erasmus MC in Rotterdam. Verder heeft zij verschillende functies vervuld bij Menzis en was zij van 1998 tot 2003 seniorinspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

kingma

26 oktober 2009

Els,

Van harte welkom in Twente. We werkten samen bij de IGZ begin deze eeuw. Jij 'deed' o.a. de vuurwerkramp in Enschede. Dat waren hectische tijden, maar met jouw volharding kwam dat allemaal goed. Jij stapte over naar het Erasmus Medisch Centrum en lk later naar Medisch Spectrum Twente. Vandaaruit bezochten we je in Rotterdam en liet je ons enthousiast de grootse bouwplannen zien van het EMC, die ons inspireerden tot integrale nieuwbouw in het centrum van Enschede. Nu word je onze regionale concurrent, maar daar zie ik geenszins tegenop. naast concurrentie zullen we op het gebied van de topklinische zorg zeker samenwerken en zorgen dat Twente zelfvoorzienend blijft. Groet, Herre Kingma

Top