ACTUEEL

Gelderse Vallei test maaltijdservice

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede start in februari 2010 met ‘At your request’, een nieuwe maaltijdservice. Het concept is gebaseerd op roomservice in hotels. Dat meldt De Gelderlander.

Wisselend menu

In eerste instantie gaat het om een proef van drie maanden waar vijftig patiënten bij betrokken zijn. De patiënten kunnen kiezen uit een dagelijks wisselende menukaart. De bestelling kan de patiënt telefonisch doorgeven aan de servicemedewerker. Binnen drie kwartier wordt vervolgens de maaltijd geserveerd. Het ziekenhuis zal ook een lounge inrichten waar de patiënten hun maaltijd kunnen nuttigen als zij dit liever niet in bed doen.

Roomservice uit tophotels

De Gelderse Vallei wil patiënten de mogelijkheid bieden hun eigen ritme en levensstijl aan te houden. Zo kunnen patiënten zelf het tijdstip en samenstelling van de maaltijd bepalen. De service is ook beschikbaar voor bezoekers. Voorzitter van de raad van bestuur Dik van Starkenburg: “Met deze vorm van roomservice die we kennen uit tophotels, wil Ziekenhuis Gelderse Vallei haar ambitie als het voedingsziekenhuis van Nederland een belangrijke impuls geven. Uit onderzoek is gebleken dat de patiënten dan nog meer tevreden zijn over hun ziekenhuisverblijf.”

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top