HRM

Rijnconsult en Rieken & Oomen bundelen krachten

Organisatieadviesbureau Rijnconsult neemt Werving & Selectiebureau Rieken & Oomen over. Rijnconsult en Rieken & Oomen zijn allebei actief onder meer in de zorg en bij gemeenten.

De twee organisaties werken al veel samen bij het ontwikkelen en veranderen van organisaties door inzet van advies, interim management, werving & selectie, assessment en opleidingen & trainingen. Rijnconsult en Rieken & Oomen verwachten dat door hun samenwerking hun opdrachtgevers gaan profiteren van de expertise en breed pakket van diensten van beide hecht samenwerkende bedrijven. Rieken & Oomen blijft een zelfstandig bedrijf gericht op werving & selectie en interim management. Oprichtster Tiny Rieken blijft als directeur en adviseur werkzaam binnen het bedrijf.

Rijnconsult is in 1978 ontstaan uit de interne adviesdienst van Akzo Nobel. Rijnconsult helpt klanten en hun diensten voor zowel op de korte, als de lange termijn duurzaam versterken, door ze slimmer te laten (samen)werken. De focus ligt daarbij op lean management, leiderschap en ketens en netwerken. Rieken & Oomen houdt zich bezig met werving, selectie en advies en is opgericht in 1988. Het bureau is vooral actief binnen de publieke sector en werkt samen met gemeenten en provincies, organisaties voor gezondheidszorg, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening en onderwijs. Zij vinden het belangrijk om de diversiteit in bestuurskamers, raden van toezicht en directieteams te bevorderen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top