Vastgoed

Treant Zorggroep en Interflow tekenen bouwcontract OK-complex Refaja

Binnen zeven maanden moet het moet het nieuwe operatiekamercomplex van de Treant Zorggroep er staan. Guus Bruins, namens Treant en Cor Boonacker, directeur van bouwer Interflow, tekenden vrijdag het contract getekend voor de bouw van het complex, dat op ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal moet komen.

Het nieuwe OK-complex komt achter het bestaande gebouw. De opdracht omvat vier multifunctionele operatiekamers, met daaronder technische- en kantoorruimten. Met de bouw van het complex gaat een al lang bestaande wens van het Refaja in vervulling.

Er is gekozen voor het Flex-OK concept vanwege de toekomstbestendigheid, de comfortabele werkomgeving door goede luchtbeheersing en de zekerheid van optimale patiëntveiligheid, zo laat de zorggroep weten.

Ontwerp

Naast de realisatie van het OK-complex werkt Interflow ook het ontwerp uit. Door de modulaire bouw is het mogelijk het nieuwe OK-complex in een periode van slechts 7 maanden te realiseren. Het complex wordt compleet ingericht aan Treant opgeleverd. De eerste voorbereidingen voor de bouw worden inmiddels getroffen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top