ACTUEEL

Concurrentiestrijd cardiologie in Blaricum barst los

Het St Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein heeft dinsdag 27 oktober een nieuw cardiologisch centrum,  St Antonius Cardicare, geopend in het verzorgingsgebied van Tergooiziekenhuizen in Hilversum en Blaricum. De cardiologen van Tergooiziekenhuizen zijn niet blij met de nieuwe kliniek.

‘Patiënten weghalen’

Mensen kunnen bij de kliniek van het St Antonius binnen 48 uur getest worden. Dit kan echter ook al bij Tergooiziekenhuizen. Cardioloog Paul de Milliano van Tergooiziekenhuizen stelt dat alle diensten die de ZBC van Sint Antonius aanbiedt, minstens even goed worden geleverd bij Tergooiziekenhuizen. In Gooi en Eemlander last te zullen krijgen van de nieuwe ZBC. “Ze halen de gewone patiënt, die helemaal geen hightech cardiologie nodig heeft, weg.''

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top