ACTUEEL

Pim Dijkstra nieuwe voorzitter raad van bestuur Neos

Neos, een stichting voor maatschappelijke opvang, in Eindhoven heeft Pim Dijkstra benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Neos volgt vanaf 1 januari 2010 Marlies Hoosemans op. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Onzekere tijden

Dijkstra vormt samen met Ting Yu Chu de raad van bestuur van Neos. De voorzitter van de raad van toezicht Joep Gilissen laat weten dat de organisatie onzekere tijden tegemoet gaat. Hij acht het niet uitgesloten dat Neos door de inkrimping van de AWBZ pijnlijke keuzes voor het personeel en klanten zal moeten maken, zo meldt de krant.

Vertrek Hoosemans

Hoosemans is in september gestart bij MEE West-Brabant. Hoosemans was na negen jaar toe aan een nieuwe uitdaging. Hoosemans in het Eindhovens Dagblad: "Mijn eerste klus was al die clubs bij elkaar te brengen. Door de erkenning van de AWBZ voor deze opvang is de organisatie vanaf 2004 verder gegroeid. De laatste jaren heeft Neos een stevig positie in Eindhoven verworven, zeker als het gaat om de zorg voor dak- en thuislozen en slachtoffers van huiselijk geweld. Ik vind dat bestuurders niet te lang moeten blijven zitten. Daarom ga ik iets nieuws doen."

Loopbaan Dijkstra

Dijkstra werkt als senior accountmanager bij verslavingszorginstelling Novadic-Kentron. Voorheen heeft hij gewerkt bij GGzE  en de jeugdhulpverlening.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top