ACTUEEL

Twee nieuwe toezichthouders voor Reinaerde

Christel Deckers en Jan Menting maken per 1 januari 2016 deel uit van de raad van toezicht van Reinaerde. Zij nemen de plaats in van Ruben Baumgarten en Hay Vullinghs die volgens rooster aftreden, omdat hun tweede zittingsperiode afloopt.

Christel Deckers werkt als bestuurder en manager in tijdelijke veranderopdrachten –momenteel bij Zonnehuisgroep Noord - en heeft ruime ervaring met bedrijfsvoering in de zorg. Zij is actief in toezichthoudende functies. Jan Menting heeft veel ervaring in de ouderenzorg en in de GGZ. Hij is nu bestuurder bij Yulius en actief in toezichthoudende functies.

Cliëntenraad 

Bij de benoeming van beide toezichthouders zijn leden van de centrale cliëntenraad van Reinaerde actief betrokken. Voorzitter van de raad van toezicht Jan van Bergen: “Deze actieve betrokkenheid van cliënten zo vroeg in het proces van benoeming is innovatief en passend bij het belang van participatie. Inbreng van cliënten leidde tot een scherp beeld van hedendaagse thema’s. Cliënten hebben zo daadwerkelijk invloed.”

Naast de voorzitter en de twee nieuwe leden bestaat de raad van toezicht uit Henk van der Stelt en Jenny Vermeeren. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top