ACTUEEL

Cordaan benoemt derde bestuurder

Ronald Schmidt is benoemd als derde lid van de raad van bestuur van Cordaan, naast Eelco Damen en Henk Kouwenhoven. Zijn benoeming is ingegaan met ingang van 1 januari 2016. Hiermee heeft de raad van bestuur weer haar gewenste omvang, volgens Cordaan.

Ronald Schmidt is sinds 2012 werkzaam bij Cordaan in de functie van directievoorzitter Verzorging en Verpleging. Hij begon zijn carrière als bedrijfsarts en was vervolgens verpleeghuisarts bij Stichting Sint Jacob te Haarlem. Hij vervulde verschillende managementfuncties binnen de revalidatie- en behandeldiensten en langdurige zorg. Het afgelopen jaar was hij binnen Cordaan al belast met de uitvoering van een aantal gedelegeerde bestuurlijke taken. Hij is sinds jaar en dag één van de pioniers op het gebied van geriatrische revalidatie. Daarnaast is lid van de raad van toezicht van Dianet, het kenniscentrum op het gebied van dialyse.

Cordaan is een zorgorganisatie in Amsterdam en omstreken voor iedereen die gedurende korte of langere tijd zorg of begeleiding nodig heeft. De organisatie richt zich op ouderen met lichamelijke of psychogeriatrische problemen, kinderen of volwassenen met een verstandelijke beperking of mensen met psychiatrische problematiek. Cordaan biedt aan 20 duizend cliënten zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk en Nieuw-Vennep met bijna zesduizend medewerkers en 2300 vrijwilligers.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top