Finance

Retraitehuis en Laverhof samen verder als Laverhof

Het Retraitehuis in Uden en Laverhof in Heeswijk-Dinther en Schijndel fuseren en gaan per 1 januari 2016 gezamenlijk verder onder de naam Laverhof. Op 18 december 2015 tekenden de twee zorgorganisaties voor een gezamenlijke toekomst.

Het Retraitehuis in Uden heeft de afgelopen jaren de omslag gemaakt naar een gezonde, ondernemende en wendbare organisatie. Om deze kwaliteiten te versterken heeft het Retraitehuis Laverhof gevraagd een duurzaam samenwerkingsverband aan te gaan, zo laat de organisatie weten.

Laverhof is in 2012 ontstaan uit de fusie tussen BerneZorg in Heeswijk-Dinther en Zorggroep Dorus in Schijndel en bestaat uit de locaties Cunera/De Bongerd, St. Barbara en Mgr. Bekkershuis 2015 is Laverhof Koploper in de Zorg geworden in de Benchmark in de Zorg van Actiz.

Bob Pluijter, directeur/bestuurder van het Retraitehuis heeft per 31 december 2015 afscheid genomen. Vicevoorzitter Van de Wiel en lid van de raad van toezicht Overdijk, beëindigen hun lidmaatschap i.v.m. de fusie. De leden Schepers en Norel gaan deel uitmaken van de raad van toezicht van Laverhof.

Voorzitter Van Beek is op 1 januari om gezondheidsredenen afgetreden als voorzitter van de raad van toezicht van Laverhof. De voormalig bestuurder van Cello, was sinds 2010 betrokken bij BerneZorg en Laverhof.                        

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top