ACTUEEL

Inzet gepensioneerde arts in trek bij onderbezetting

Gepensioneerde artsen die tijdelijke onderbezetting opvangen bij zorginstellingen, zijn populair. Tientallen geïnteresseerde instellingen hebben zich aangemeld het bedrijf Medicalwork,dat gepensioneerde artsen aan zorginstellingen koppelt. Dit meldt MedNet.

Spreekuren en intercollegiale consulten

De gepensioneerde artsen worden vaak ingezet voor het opvangen van spreekuren en intercollegiale consulten voor een à twee dagen per week. De gepensioneerde specialisten willen vaak graag nog parttime werken, zegt Steef van ’t Pad Bosch van Medicalwork tegen MedNet. De specialisten in de instellingen die kampen met onderbezetting hebben geen tijd om de tekorten op te vangen. Dit zou ten koste gaan van de kwaliteit van de zorg. Met de inzet van de gepensioneerden snijdt het mes aan twee kanten. Lees meer op MedNet.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top