ACTUEEL

Agis kan STN Zorg niet lozen

Zorgverzekeraar Agis mag het contract voor 2010 met Samenwerkende Thuiszorg Nederland (STN Zorg) in Zoetermeer niet zomaar opzeggen. Dat heeft de rechtbank in Utrecht woensdag bepaald. Agis dreigde het contract op te zeggen, omdat de verzekeraar zich zorgen maakte over de continuïteit van de zorg.

Schadeclaim

Donderdag doet de rechter een uitspraak over Achmea die ook niet meer met STN Zorg in zee wil. Volgens Achmea moet STN Zorg nog duidelijk maken hoe zij een bedrag van 3,7 miljoen euro aan AWBZ-geld heeft besteed. De verzekeraar dreigt STN Zorg met een schadeclaim en heeft aangegeven niet nog een jaar met de Zoetermeerse thuiszorgorganisatie te willen samenwerken. STN Zorg bestrijdt dat er onduidelijkheid is over zo'n groot bedrag aan verzekeringsgeld. De organisatie heeft zowel Agis als Achmea voor de rechter gedaagd. (ANP)

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top