ACTUEEL

Estinea vernieuwt raad van toezicht

Zorgorganisatie Estinea heeft drie nieuwe leden van de raad van toezicht benoemd. Het betreft Inge Nieuwenhuis-Krabbenborg, Gert Ranter en Richard Berenschot.

Nieuwenhuis-Krabbenborg is register accountant en eigenaar van het bedrijf ACTIN’NU, dat zich richt op advies, coaching, training en interim management. Gert Ranter heeft een bestuurskundige achtergrond en is senioradviseur bij BMC-advies. Richard Berenschot heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is managing partner van het bedrijf Management Drives.

De nieuwe benoemingen volgen op het aftreden van Wim van Gelder en Nol Nijhoff. Na twee periodes van vier jaar zijn de twee per 31 december 2015 afgetreden als lid van de raad van toezicht. Met het aftreden van Van Gelder is het voorzitterschap per 1 januari overgenomen door Theo Bussink. De raad van toezicht wordt gecompleteerd door Willem Romijn en Celeste Wilderom.

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 750 medewerkers en zo’n 425 vrijwilligers ondersteunen meer dan 750 cliënten in de betreffende regio’s.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top