ACTUEEL

GGZ Friesland en Tjongerschans gaan samenwerken

GGZ Friesland en ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen gaan samenwerken op het gebied van ouderenzorg. Hans Kedzierski, voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Friesland, en Ruud Beijers, voorzitter van de raad van bestuur van De Tjongerschans, hebben een samenwerkingsinitiatief getekend.

Expertisecentrum

De organisaties willen deskundigheid bundelen. De ouderenpsychiatrie van GGZ Friesland richt zich op ouderen met uiteenlopende problemen en het ziekenhuis treft voorbereidingen om te kunnen starten met een afdeling klinische geriatrie. Uiteindelijk moet er een expertisecentrum ontstaan in Heerenveen voor specialistische behandelingen van complexe klachten bij ouderen. De afdelingen van GGZ Friesland en De Tjongerschans worden samen ondergebracht in één gebouw.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top