ACTUEEL

IJsselland introduceert gezonde snackautomaat

Het IJsselland Ziekenhuis heeft op 14 januari de gezonde snackautomaat HealthBooster in gebruik genomen. Het ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is daarmee naar eigen zeggen het eerste Nederlandse ziekenhuis dat plaats biedt aan een automaat die is gevuld met verantwoorde snoep en snacks.

De HealthBooster zal voor een periode van zes maanden in het ziekenhuis aanwezig zijn. Indien er veel gebruik wordt gemaakt van de automaat zal deze na de proefperiode een vaste plaats krijgen in het ziekenhuis. “We vinden het als ziekenhuis belangrijk om aandacht te besteden aan gezonde voeding”, licht Sandra van der Knaap, manager hotelservices, de proef toe. “In het ziekenhuis doen we er alles aan om mensen beter te maken, daar hoort gezonde voeding bij.”

Inspireren

De HealthBooster is een gezonde snackautomaat. In de automaat vindt men onder andere gezonde snoeprepen, smoothies, zakjes popcorn en chocolade. “Wij onderscheiden ons door een assortiment te bieden dat bestaat uit 100 procent natuurlijke snacks en dranken”, zegt Sharoll Stuurland, oprichter HealthBooster. “Met de HealthBooster willen wij mensen op een positieve manier inspireren en helpen om natuurlijker en gezonder te leven.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top