ACTUEEL

Raad van State: Sluiting MEC Spijkenisse terecht

De sluiting van het gezondheidscentrum Medical Expertise Clinics (MEC) in Spijkenisse eerder dit jaar is terecht. Het bestemmingsplan laat niet toe dat MEC op industrieterrein Halfweg is gevestigd, zo oordeelt de Raad van State. Dat meldt RTV Rijnmond.

Sluiting MEC

De gemeente Spijkenisse probeert MEC al jaren duidelijk te maken dat het gezondheidscentrum moet verhuizen. De gemeente heeft het centrum dit al voor de opening in 2007 laten weten. Het gezondheidscentrum heeft zijn deuren in mei 2009 gesloten. Directeur Fred Nieswaag liet destijds weten weer te willen openen als de Raad van State ten gunste van de kliniek zou beslissen.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top