ACTUEEL

KwadrantGroep benoemt drie nieuwe toezichthouders

De KwadrantGroep heeft drie nieuwe leden benoemd in de raad van toezicht. Het gaat om Pieter de Kort, Wouter ten Have en Maarten Ruys.

Pieter de Kort is voorzitter van de raad van bestuur van Rivas Zorggroep, sinds 1999. Ook is hij zelfstandig organisatieadviseur en interim-manager bij De Kort & Partners. Wouter ten Have is managing partner van TEN HAVE Change Management. Hij is werkzaam als organisatieadviseur en is daarnaast als universitair docent verbonden aan de post graduate opleiding Verandermanagement aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Maarten Ruys is zelfstandig adviseur met onder meer ervaring als voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit en gemeentesecretaris van Groningen.

De KwadrantGroep bestaat uit de zorgbedrijven De Friese Wouden, Palet en Pasana Ouderenzorg, en uit Zorgmaatwerk/In Hoofdzaken (ambulante ggz), Hulp in Huis, De Friese Wouden Huishoudelijke Hulp, HMC Hulpmiddelencentrum, Lammert de Vries, Dantuma, Groene Kruis Winkel en maaltijdenbedrijf Van Smaak.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top