ACTUEEL

WKZ-patiëntjes werven personeel met campagne

Patiëntjes van het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) starten een wervingscampagne voor nieuw personeel. De directe aanleiding voor deze zogenaamde ‘kanjercampagne’ is de uitbreiding van het kinderhartcentrum in het WKZ. Hierdoor zijn ongeveer dertig extra medewerkers nodig.

Kinderen zoeken eigen personeel

“Met deze campagne willen we uitstralen dat het WKZ kinderen serieus neemt'', zegt Julianne Meijers, manager zorg van het ziekenhuis. “De kinderen weten immers heel goed wie ze wel en niet aan hun bed, in de operatiekamer of in de spreekkamer willen ontmoeten.” De patiënten van het kinderziekenhuis gaan op zoek naar kinderverpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers.

Radiocommercial

De patiëntjes nemen vrijdag een radiocommercial op in de studio van RTV Utrecht. Verder hebben zij posters geregeld via een media-exploitant en er komt een reclameboodschap op een groot videoscherm op het Centraal Station in Utrecht. (ANP)

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top