ACTUEEL

Nieuwe programmadirecteur Alliantie VUmc en AMC

Marc Koster wordt de nieuwe programmadirecteur Alliantie van het VUmc en AMC. Hij volgt Martijn Wiesenekker op, die vertrekt om als lid van de raad van bestuur van het Diakonessenhuis te gaan werken.

Marc Koster is directeur afdeling Strategie & Innovatie bij het VUmc. Hij is in zijn huidige positie al direct en indirect nauw betrokken bij de Alliantie, volgens het VUmc. Hij zal de werkzaamheden voor de Alliantie in ieder geval tot en met de bestuurlijke fusie van het AMC en VUmc combineren met zijn huidige functie als directeur S&I. Eerder was Koster onder meer werkzaam als directeur Financiën bij het Leids Universitair Medisch Centrum en als directeur Financieel-Economische Zaken bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De huidige programmadirecteur Alliantie, Martijn Wiesenekker, vertrekt per 1 april 2016 om als lid van de raad van bestuur van het Diakonessenhuis te gaan werken. Voordat hij programmadirecteur werd, was hij bij het AMC ruim zes jaar directeur van de Divisie Inwendige Specialismen. In die periode was hij ook drie jaar directeur van het AMC Hartcentrum.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top