Vastgoed

Philadelphia steekt 200 miljoen in huisvesting

Philadelphia steekt 200 miljoen in huisvesting

Stichting Philadelphia Zorg investeert de komende jaren 200 miljoen euro in huisvesting. De aanbieder van gehandicaptenzorg gebruikt de financiële injectie om cliënten en medewerkers goed, veilig, betaalbaar en flexibel te huisvesten.

Philadelphia financiert de huisvestingsplannen deels uit eigen middelen en deels met vreemd vermogen. De helft van het totale bedrag wordt verstrekt door de Rabobank, waar Philadelphia al jarenlang een strategisch partnerschap mee heeft. De Rabobank vervult tevens de rol van financieel regisseur bij de financiering van dit plan.

In de komende jaren verbouwt Philadelphia diverse locaties. Ook is er ruimte voor nieuwbouw, zodat oude locaties kunnen worden afgestoten. Philadelphia heeft hiervoor een methodiek ontwikkeld. Binnen ‘Het Huis van Philadelphia’ worden cliënten, buurt, familie en medewerkers actief uitgenodigd om mee te denken over de vormgeving van nieuwe en te verbouwen locaties.

Philadelphia biedt door heel Nederland zorg aan ruim 8000 cliënten met een verstandelijke beperking op ruim 500 locaties.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top