ACTUEEL

Utrecht benoemt nieuwe directeur publieke gezondheid

De GGD regio Utrecht heeft Nicolette Rigter benoemd als Directeur Publieke Gezondheid (DPG) GGD regio Utrecht (GGDrU). Ze volgt in deze rol Peter Bos op.

Rigter was de afgelopen vijf jaar directeur Publieke Gezondheid van GGD IJsselland. Ook is ze actief binnen de Nederlandse Vereniging Toezichthouders in de Zorg (NVTZ). Eerder was ze onder meer werkzaam als secretaris bij Vitens en regiodirecteur van Vitens Overijssel als ook als gemeentesecretaris en adjunct in Leiderdorp. Zij heeft diverse nevenfuncties verricht, zoals raadslid in Maarssen.

Complexe omgeving

Rigter heeft kennis en ervaring met het werken op het snijvlak van private en publieke partijen en in het openbaar bestuur. Zij is ervaren in het samenwerken met en leiding geven aan professionals. Haar ervaring met het werken in een complexe omgeving met veranderende maatschappelijke opgaven, zet zij graag in om GGD regio Utrecht te leiden en samen met de 26 gemeenten te werken aan de doorontwikkeling naar een zelfbewuste en krachtige regionale organisatie. Rigter start op 1 mei in haar nieuwe functie. rigter

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top