Tech

ChipSoft haalt nieuwe directeur klantrelaties

Ingrid van der Hoek treedt per direct in dienst bij IT-leverancier ChipSoft. Van der Hoek gaat zich in haar nieuwe positie als Director Customer Relations richten op het verstevigen en uitbouwen van klantrelaties voor de organisatie.

Van der Hoek (41) is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij PinkRoccade Healthcare. Hier was zij commercieel verantwoordelijk voor het ziekenhuissegment en was zij betrokken bij de domeinen Professional Services EPD’s en ERP CareCTRL. “Door haar jarenlange ervaring en haar uitgebreide netwerk en passie voor de zorg, beschikt zij over inhoudelijke kennis die erg waardevol is voor onze organisatie, maar ook voor onze klanten”, zegt Hans Mulder, CEO bij ChipSoft.

Professionaliseren

Bij ChipSoft gaat Van der Hoek zich richten op het verstevigen en uitbouwen van klantrelaties. Van der Hoek: “ChipSoft wil haar positie van marktleider continueren naar leider in de markt. Ik vind het een eer om samen met klanten invulling te geven aan de verschillende vraagstukken die een bijdrage kunnen leveren aan het professionaliseren van de zorg.” Ingrid van der Hoek

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top