HRM

Revalidatiecentrum zet Vermeer-bedreiger op non-actief

Het Amsterdamse centrum voor revalidatie en reumatologie Reade heeft een werknemer op non-actief gezet wegens het bedreigen van Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer. De man was onlangs op TV te zien in het publiek tijdens een dartwedstrijd in het Engelse Newcastle.

Bij deze gelegenheid hielden hij en een kompaan handgeschreven borden voor de camera met daarop teksten als 'Kenneth NSB' en 'Kenneth Vermeer Hangen', met daarnaast een getekende pop aan een galg. Foto's en video's van de betreffende toeschouwers werden veelvuldig gedeeld op de sociale media.

In een persverklaring laat de raad van bestuur weten “met klem afstand te nemen van deze individuele actie”. De betreffende medewerker is per direct op non-actief gesteld en de raad van bestuur is een nader onderzoek gestart.

Doelman Vermeer heeft aangegeven bij de Britse justitie aangifte te willen gaan doen. De oud-Ajacied werd eerder ook al beledigd tijdens de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord klassieker in de Arena, met als dieptepunt het aan een strop ophangen van een opblaaspop die de keeper moest voorstellen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top