ACTUEEL

Het Skipr 1 jaar Event

Skipr bestaat op 10 december 2009 precies één jaar. We vieren onze eerste verjaardag met een bijzonder evenement waarop u als beslissers in de zorg niet mag ontbreken.

We blikken terug ...

2009: We blikken terug op spraakmakende gebeurtenissen met bestuurders en toezichthouders in de hoofdrol. Skipr bericht over omvallende èn over uitstekend werkende zorgconcerns. En meldt het goede nieuws over duurzaamheid, good governance en innovaties in de zorg. Prominente beslissers gaan erover in gesprek tijdens de live talkshow.

... en kijken vooruit

2010: Op Prinsjesdag heeft het kabinet twintig werkgroepen gelanceerd die de netto-overheidsuitgaven met twintig procent moeten terugschroeven. De vermetele plannen moeten 35 miljard euro opleveren. Skipr brengt u in debat met hoofdrolspelers.

We tellen af... van 99 naar 1

Wie staan te boek als de meest invloedrijke beslissers? Zijn multi-commissarissen Elco Brinkman en Loek Hermans nog altijd toppers? We maken het bekend met de presentatie van de nieuwe Skipr 99.

Aanmelden voor het Skipr 1 jaar Event

Het aftellen is begonnen. De eerste verjaardag van Skipr wordt een boeiend spektakel. Het Skipr 1 jaar Event is exclusief voor beslissers in de zorg. Als u dit niet wilt missen, meldt u zich dan hier aan.

Programma

  • 14:30 uur - Ontvangst
  • 15:30 uur - Start programma met terugblik en vooruitblik
  • 15:45 uur - Live talkshow onder leiding van Ruud Koolen met de bekendmaking van de Skipr 99, en met Martin van Rijn (voorzitter raad van bestuur PGGM, onder voorbehoud), Willem Stevens (governance-deskundige en toezichthouder OLVG), Willem Vermeend (toezichthouder Erasmus Medisch Centrum) en andere prominente beslissers in de zorg.
  • 16:45 uur - Einde officieel programma: nazit met borrel, warme hapjes en live muziek.
  • 18:30 uur - Einde borrel

    Het Skipr 1 jaar Event vindt plaats op donderdag 10 december 2009 in de Orangerie in Den Bosch.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

M.J.M.Kardol

23 november 2009

De aanmelding voor het Skipr evenement in Den Bosch van de heer Kardol kan niet doorgaan. Bij deze meld ik hem daar ook voor af.met vriendelijke groet,

Henny Martens

MendozaNoelle

17 januari 2011

The <a href="http://bestfinance-blog.com">loan</a> are useful for people, which are willing to organize their company. In fact, that's very comfortable to receive a term loan.

Top