ACTUEEL

Gerton Heyne vertrekt bij Reinier van Arkel

Gerton Heyne stopt per 1 juni als bestuursvoorzitter van Reinier van Arkel. Hij is dan 12,5 jaar bestuurder van ggz-instelling geweest.

Heyne vertrekt vrijwillig. Hij heeft de raad van toezicht te kennen gegeven het stokje door te willen geven aan een bestuursvoorzitter die "een nieuwe impuls kan bieden om Reinier van Arkel naar een structureel gezonde situatie te leiden". Het zou een goed moment zijn nu aan de voorwaarden voor de realisatie van het reorganisatieplan 'Terug naar de Kern' is voldaan en de contouren voor de nieuwe organisatie zijn bepaald.

De raad van toezicht gaat de komende maanden op zoek naar een geschikte opvolger, die samen met rvb-lid Marie Louise van der Kruis de reorganisatie voortvarend zal uitvoeren en gaat werken aan het nieuwe toekomstperspectief voor Reinier van Arkel.  De werving start op korte termijn en de verwachting is dat een opvolger in september zal aantreden. Heyne zal de komende maanden zijn taken geleidelijk overdragen aan Marie Louise van der Kruis. Hij beëindigt zijn werkzaamheden per 1 mei en gaat zich in de zomer oriënteren op een volgende stap.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top