ACTUEEL

Goos Lomme nieuwe bestuurder van De Jutters

Goos Lomme is de nieuwe vaste bestuurder van GGZ-instelling De Jutters. Hij start op 1 januari 2010 bij het centrum voor jeugd-GGZ in de regio Haaglanden. Lomme volgt Siety de Jager op, die het afgelopen jaar ad-imterim voorzitter van de raad van bestuur is geweest.

Goos Lomme

Goos Lomme, nu werkzaam bij het Nijmeegse ziekenhuis UMC St Radboud, heeft dertig jaar managementervaring opgedaan bij ggz-instellingen en verschillende ziekenhuizen. Lomme leidt straks de reguliere bedrijfsvoering van De Jutters. Daarnaast gaat hij samen met Hans Michielsen, kinder- en jeugdpsychiater bij De Jutters, uitvoering geven aan het Bedrijfsplan 2010-2012 van de instelling.

>> Skipr daily en Skipr weekly <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen. Daarnaast biedt Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht van het belangrijkste nieuws. Registreer u voor de Skipr weekly.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top