ACTUEEL

Nieuwe top RIBW Groep Overijssel

RIBW Groep Overijssel heeft een nieuwe raad van bestuur: Rob Hartings is benoemd als voorzitter en Ina Huesken als lid.

Rob Hartings (56) is van huis uit econoom en een ervaren bestuurder in de (jeugd)zorg. Op dit moment is hij lid van de raad van bestuur van Youké, een instelling voor jeugdzorg in Utrecht. Ina Huesken (56) heeft een achtergrond in de gehandicaptenzorg, GGZ en ouderenzorg. Zij werkt al enige jaren als zelfstandig interimmanager en adviseur. Haar laatste opdracht was bestuurder van Driezorg (organisatie voor wonen, zorg en welzijn in Zwolle). Ina Huesken is op 1 maart begonnen. Rob Hartings zal 15 april starten.

Rob Hartings is de opvolger van Egbert Gritter die per 1 april met pensioen gaat. Ina Huesken is de opvolgster van Aart van Walstijn, die in januari zijn functie om persoonlijke redenen heeft neergelegd.

RIBW Groep Overijssel levert in Overijssel zorg aan ongeveer 3.000 mensen met een beperking als gevolg van ernstige psychische/ psychiatrische problemen. Zij worden ondersteund en begeleid op het gebied van wonen, werken en welzijn, zodat ze hun dagelijks leven zo veel mogelijk zelf vorm kunnen geven.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top