ACTUEEL

ZonMw Parel voor Hepatitis B vaccinatiecampagne

De 'Landelijke hepatitis B vaccinatiecampagne risicogroepen' van GGD Nederland is beloond met een ZonMw Parel.

ZonMW-parelproject

ZonMw reikt deze uit aan een enkel excellerend project dat ZonMw subsidieert. De hepatitis B vaccinatiecampagne voldoet aan de criteria hiervoor; de  campagne sluit aan bij een actuele ontwikkeling in de gezondheidszorg, er is samenwerking met verschillende partijen, de resultaten springen in het oog en zijn goed te implementeren in de praktijk.

Moeilijk bereikbare doelgroep

De campagne is succesvol dankzij een actieve benadering door GGD'en van doelgroepen die moeilijk bereikbaar zijn: mannen die seks hebben met mannen, sekswerkers en druggebruikers. GGD Nederland heeft deze preventiecampagne zes jaar jang uitgevoerd. Projectcoördinator Quita Waldhober en adjunct directeur Judith Oostendorp van GGD Nederland namen de ZonMw Parel in ontvangst.

>> Skipr 1 jaar Event 10 december <<

Skipr bestaat op 10 december 1 jaar en viert dit met een bijzonder evenement in de Orangerie in Den Bosch. Meer informatie en het programma vindt u hier. Of meldt u direct aan voor het Skipr 1 jaar Event.

Skipr daily brengt u dagelijks voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. U kunt deze e-mailnieuwsbrief personaliseren door de voor u interessante rubrieken te kiezen. Abonneer u op de Skipr daily. Daarnaast brengt de Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top