ACTUEEL

Arkin lanceert PuntP als concurrent voor PsyQ

Naar het voorbeeld van PsyQ heeft de Amsterdamse GGZ-instelling Arkin een aparte tak voor de kortdurende curatieve zorg opgezet: PuntP. Hier kunnen mensen met een verwijzing van de huisarts terecht voor enkelvoudige en complexe psychische en psychiatrische problemen. Dit meldt Psy op haar website.

Merknamen Arkin

PuntP heeft geen wachtlijsten volgens Arkin. Behalve PuntP voert Arkin aparte merken voor verslavingsproblemen (Jellinek), voor eetstoornissen (Novarum), voor langdurige zorg (Mentrum) en voor sociale activering en reïntegratie (Roads). Arkin lanceert ook de nieuwe merknaam Inforsa voor de forensische en intensieve zorg.

>> Skipr 1 jaar Event 10 december <<

Skipr bestaat op 10 december 1 jaar en viert dit met een bijzonder evenement in de Orangerie in Den Bosch. Meer informatie en het programma vindt u hier. Of meldt u direct aan voor het Skipr 1 jaar Event.

Skipr daily brengt u dagelijks voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. U kunt deze e-mailnieuwsbrief personaliseren door de voor u interessante rubrieken te kiezen. Abonneer u op de Skipr daily. Daarnaast brengt de Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top