ACTUEEL

VieCuri benoemt tijdelijke bestuurder

De raad van toezicht van VieCuri heeft Daan Boot benoemd tot interim-lid raad van bestuur. De vacature is ontstaan door het vertrek van Arend Vreugdenhil.

Daan Boot volgt Arend Vreugdenhil op, totdat de vacante functie definitief is ingevuld. Boot is al langer actief in diverse functies in de zorg, voornamelijk als financieel adviseur. Hij is onder meer werkzaam geweest als adviseur van de raad van bestuur van het Tergooi, als interim-manager finance & control bij het Amphia Ziekenhuis. Boot is momenteel op interim-basis adviseur financiën van ggz-instelling Altrecht en lid van de raad van toezicht van gehandicaptenzorginstelling De Hartekamp Groep.

Arend Vreugdenhil is op 15 maart toegetreden tot de raad van bestuur van gehandicaptenzorginstelling Pameijer. Hij is er verantwoordelijk voor de portefeuille financiën en bedrijfsvoering. Vreugdenhil was sinds 2007 lid van de raad van bestuur van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray. Na ruim acht jaar bestuurder bij VieCuri te zijn geweest, was hij toe aan "een nieuwe uitdaging".

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top