HRM

Kenhardt neemt FunktieMediair over van Randstad

Kenhardt, specialist in het beoordelen en ontwikkelen van werknemers, neemt branchegenoot FunktieMediair over van uitzendconcern Randstad. Kenhardt werkt voornamelijk voor profit-bedrijven en FunktieMediair heeft een sterke positie in de zorg.

Met ruim zeventig assessment- en developmentexperts worden de twee bedrijven samen de derde speler in Nederland. Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam werken. De uitvoering van de activiteiten zal in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch plaatsvinden. De backoffice van Kenhardt en FunktieMediair wordt bij Kenhardt ondergebracht.

FunktieMediair heeft bijna dertig jaar ervaring op het gebied van assessment & development, met name in de zorg. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en heeft een vast kernteam met ruim 35 experts. FunktieMediair rekent onder meer het AMC, Philadelphia, Amsta, Erasmus MC, Careyn, Abrona en Pantein tot haar klanten.

Kenhardt levert diensten in de hele zogeheten talent lifecycle: selecteren, beoordelen, ontwikkelen, carrière en ontslag. Enkele klanten: Capgemini, Bol.com, ASML, Ordina, Strukton en Mediamarkt. Kenhardt  is gevestigd in Vught en er werken meer dan 35 mensen.

De interim- en recruitmentactiviteiten van FunktieMediair werden door eigenaar Randstad in oktober 2015 overgeheveld naar Randstad Zorg. FunktieMediair was sinds 2008 zelfstandig onderdeel van Randstad Groep Nederland. De resterende assessment- en recruitment activiteiten zijn nu dus overgegaan in handen van een geheel nieuwe eigenaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top